"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Stok Vitamin Licin!

Assalamualaikum.



Sedih betul tengok ni je stok vitamin rehan yang tinggal. Banyak order yang pending tau. Lebih kurang RM1000 order yang tertunda sekarang ni.

Kesian customer rehan kena menunggu.

Ceritanya hujung bulan lepas rehan tak order stok macam biasa. Sebab rehan dapat firasat bulan Mac mesti promo best. Jadi rehan tunggu 1 Mac baru rehan nak borong stok banyak-banyak.

Memang betul firasat rehan. Bulan Mac promo ESP. Yabedabeduuuu!!

Memang kebetulan ESP rehan baru beberapa hari habis. Customer pun dah ada yang order ESP beberapa tong. Jadi rehan borong stok lebih kurang RM1200 masa hari pertama promo.

Tapi vitamin Shaklee ni demand tinggi sangat. Lepas rehan order tu berduyun duyun mesej masuk nak order vitamin dari rehan. Stok tak sampai lagi tapi semua dah berbooking. Bukan booking kosong, siap bayar tau.

Ada yang nak cepat vitamin tu, rehan pun order la RM200 daripada upline rehan. Upline rehan pos pakai poslaju, jadi cepat la sampai. Alhamdulillah tadi dah selamat pun rehan cod Set Basic Berpantang kepada Puan Ruzita. Yang bestnya set tu suami Puan Ruzita yang minta konsultasi, order dan bayarkan. Syok dapat husband yang betul betul prihatin kesihatan dan keperluan isteri.

Ok sambung cerita. Rehan masih lagi tunggu stok rehan sampai, lambat pulak courier hantar. Mungkin sebab awal bulan, ramai sangat yang order Shaklee sampai courier pun busy. Hehe. Order rehan terus masuk dan masuk sampai habis licin vitamin rehan yang belum sampai tu. Jadi rehan terpaksa order lagi vitamin bernilai RM600. InshaAllah esok dua-dua set vitamin yang rehan order sampai.

Semua ni berlaku dalam masa 2-3 hari je tau. Rehan dan kekalutan sebab stok habis kat tangan. Banyak order yang pending. Ikutkan hati rehan ni nak je cabut ke branch JB sekejap. Tapi apakan daya zauj Qusyairi risau rehan travel jauh sendiri, bawa anak pulak tu.

Apapun pengguna Shaklee di Batu Pahat jangan risau. InshaAllah esok banyak stok yang sampai. ESP dah tentu ada bertong tong. OmegaGuard ada. OsteMatrix ada. B-Complex ada. Sustained Release Vita C ada tapi semuanya dah berpunya. Ampunnnn~

InshaAllah minggu ni rehan akan restok lagi. Yang nak dapatkan vitamin Shaklee cepat cepat roger rehan ok. Senang rehan orderkan sekaligus boleh terus settle cod secepat mungkin. Yang kat luar Batu Pahat jangan risau, rehan boleh pos ke seluruh Malaysia. Rehan pernah pos vitamin bernilai RM700 ke Belgium tau!

Ok sampai sini dulu. Rehan nak kira berapa banyak lagi nak restok ni. Jangan lupa roger rehan kat WhatsApp sekarang:

012.780.7365

Selamat malam.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...