"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Promosi April Tinggal 3 Hari Lagi!

Assalamualaikum.

Jangan kata rehan tak ingatkan tau.
Promosi April 2016 tinggal 3 hari je lagi.
Sekarang la masanya nak sambar OmegaGuard dan Vita C banyak-banyak.
Jimat sangat kalau beli sekarang!

Promosi bulan ni, Sustained Release Vita C dan OmegaGuard yang terhangat di pasaran dapat free 1 botol kalau order 6 botol. Kalau beli dengan rehan, rehan bagi offer special. Beli satu pun rehan bagi diskaun. Sebab tu bulan ni berkali-kali rehan repeat order Vita C dan OmegaGuard tau.



Pagi tadi rehan share reminder promosi dengan customer tegar rehan kat WhatsApp.
Tapi sebab ramai yang dah grab promosi bulan ni, masing-masing pakat order suplemen lain pulak.
Alhamdulillah.

Nak order boleh WhatsApp rehan ye, laju laju rehan balas.
InshaAllah.
Semoga nikmat kesihatan ni Allah swt panjangkan untuk kita dan semua orang juga.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...