"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Shaklee Effects: Cik Nor dan SR Vita C.

Assalamualaikum.


Cik Nor ni customer tegar kami yang jauh di mata di Kelantan, tapi dekat di hati kami. Cewah! Produk Shaklee kegemaran Cik Nor ialah Vita C Sustained Release. Dah beberapa kali Cik Nor repeat beli Vita C ni untuk tingkatkan imun, elakkan kerap dijangkiti demam selesema. Bonus, Vita C juga bantu dapatkan kulitkan yang lebih lembut, sihat dan anjal.

Nak dapatkan Vita C Sustained Release ni, boleh hubungi kami. Konsultasi percuma dijamin untuk semua pelanggan kami. Harga pasaran sebotol Vita C SR ni cuma RM92.50 tapi boleh tahan sehingga 6 bulan. Lebih kurang RM15 sebulan je. Belian drp kami akan ditawarkan harga yang lebih istimewa.

Sempena promosi SR Vita C bulan ni, harga jatuh menjunam-junam tau. Jimat hingga berpuluh ringgit kalau beli daripada rehan. Jadi WhatsApps laju-laju ok. Rehan nak bagi special offer ni.

Rehan
Pengedar Sah Shaklee Batu Pahat
SID 921922
0127807365

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...