"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

1 Hari Lagi Promosi Kurus Cantik.

Assalamualaikum.


Esok last day promo Sept 2016.
Rugi kalau tak grab promo ni.
Sebab item promo Sept 2016 ialah ESP dan Vita C tau.

Dua-dua ni basic utk kulit cantik.
Dah beberapa kali rehan tegur cust rehan: kak apsal muka lawa sangat ni? Jadi pinkish licin lincau!
Selamba je diorang jawab: makan ESP kau tu la rehan oi. Aku makan tak sampai sebulan semua org tegur muka jadi putih licin.
.
Tu belum makan ESP+Vita C lagi tu.
Kalau gabungan dua ni memang meletop-letopss cun.



Makan dengan istiqamah, badan pun boleh kurus tau.
Sebab bila minum ESP kenyang dr pagi sampai ke petang.
Pukul 10-11 pagi takde sibuk nak cari kudap-kudap.
Malam-malam rasa nak mengunyah, minum je ESP blend dengan pisang.
Tak sengaja terskip dinner nasi.

Sebulan terskip dinner nasi memang selim melim la pinggang kan.
Tangan pun tiba-tiba ringan je rupanya lemak dumbell kat lengan dah hilang.
Tau-tau seluar londer punggung dah kecik.



Dah namanya promo takkan beli sebotol.
Beli 2 botol terus la jimat dapat diskaun 5%.
5 percent pun duit jugak, kalau bukan shaklee siapa lagi nak bagi korang duit 5% tu free-free.

Tapi kalau beli 6 botol lagi jimat sekali.
Dapat FREE 1 BOTOL yawww!
Gila kalau taknak free ESP / Vita C.

Paling jimat sekali daftar ahli terus.
Boleh beli pd harga ahli sepanjang tahun.
Korang beli 6 tong ESP rehan terus proceed free membership utk korang.
Save RM80 duit register ahli.
Dapat lagi duit bonus Shaklee bagi.
Lagi dapat free exclusive merchandise dr poket rehan sendiri!

Takyah fikir banyak.
Sini mari wasap rehan.
Korang beli handbag 5-6 ratus rilek je.
Ni suplemen utk kesihatan korang takkan fikir panjang sangat plak. Hiks.

Wasap sini sekarang.
Free consultation takyah bayar.
📲 +60127807365 (Rehan)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...