"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kenapa Ramai Nak Jadi Ahli Shaklee.

Assalamualaikum.

Dah lama rehan tak cerita pasal jadi ahli Shaklee kan. Hari ni semangat pulak rasa nak share benefit jadi ahli Shaklee. Alhamdulillah hari ni je rehan dah taja 2 orang ahli Shaklee baru. Seorang pilih untuk mendaftar secara berbayar. Seorang lagi pilih untuk daftar percuma melalui belian 200uv.

Dua orang ahli baru bawah rehan tadi, cepat je decide nak daftar. Dua-dua muda lagi, baru umur 26 tahun. Seorang masih belajar. Seorang lagi bekerja. Dua-dua tak fikir panjang. Bila rehan terangkan benefit jadi ahli, terus setuju daftar.

Nak tau kenapa?

Sebab memang berbaloi daftar sebagai ahli Shaklee. Boleh jimat berpuluh malah beratus ringgit.



Tau tak, sebagai ahli Shaklee anda layak menikmati penjimatan 15% bagi setiap produk Shaklee. Kalau tengok gambar atas ni, harga retail Lecithin, Vita C dan Cinch Shake Mix jumlahnya RM338. Tapi kalau tambah RM2 sahaja, anda boleh daftar sebagai ahli Shaklee (bernilai RM70) dan beli tiga produk tersebut pada harga ahli. Takkan makan suplemen sebotol je kan? Jadi lain kali nak repeat order lagi dah tentu dapat harga ahli.

Best kan? Cuma bayar RM70 je dah bolehkan anda jimat sepanjang tahun tau. Cuba bayangkan kalau anda daftar ahli dan beli set promosi beli 6 dapat 7. Kan jimat beratus sebab dapat botol ke-7 secara percuma.

Lagi satu sebab penting daftar sebagai ahli Shaklee terutamanya bagi yang konsisten makan Shaklee, sebab anda mungkin layak dapat bonus tunai daripada Shaklee. Adik yang daftar percuma dengan rehan tadi layak dapat bonus tunai bulan depan.

Adik ni beli suplemen bernilai 200uv. Semua suplemen tu dia dapat beli pada harga ahli dan jimat hampir RM150 berbanding harga retail. Selain tu dia juga dapat free membership bernilai RM70, bonus tunai lebih RM30. Haa, nampak tak? Kat situ je adik ni dah jimat sebanyak RM250!

Bonus tunai ni jangan main-main. Boleh jadi sumber pendapatan utama atau sampingan. Macam rehan la. Setiap bulan Shaklee bagi bonus. Boleh guna buat bayar insurans, bayar bil, belanja family. Senang je nak buat duit dengan Shaklee. Cuma perlu rajin kongsi kebaikan Shaklee yang anda dah alami. Hehe.

Sebab tu ramai sangat yang nak daftar sebagai ahli Shaklee. Berbaloi baloi tau. Rehan suka bab jimat-jimat ni hihi. Sebab tu rehan share setulus hati. Ewah. Mudah-mudahan bila rehan bantu ramai orang berjimat sambil amalkan Shaklee, Allah swt akan lapangkan rezeki rehan lebih-lebih lagi. Amin.

Nak rehan bantu anda jimat sambil amalkan suplemen Shaklee? Contact rehan kat no bawah ni ye. Nanti rehan terangkan lebih detail sesuai dengan budget anda.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...