"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Personal Coaching dgn PM Firdhaus Zulkifli.

Assalamualaikum.

Shaklee ni bisnes keluarga tau. Dari setinggi-tinggi upline sampai seberapa fresh downline semuanya macam family. At least pada rehan la. Rehan anggap semua SID dari susur galur apa sekalipun macam family rehan. Semuanya baik.

Rehan daripada keluarga S2U bawah naungan Presidential Master Iffah Anuar (MIA) dan Firdhaus Zulkifli (MD). MIA dan MD ni pangkat nenek kat rehan, direct master rehan juga. Mereka ni one of Malaysia's top Masters, dengan pendapatan 6 angka sebulan. Tapi humble tau.

Sekarang rehan banyak berurusan secara terus dengan mereka berdua sebab serasi sangat. Suka sangat dengan peribadi dan cara kerja mereka.

Pagi tadi rezeki rehan Allah swt lorongkan MD untuk beri personal coaching untuk rehan. Biasalah rehan ni berniaga seorang, fikir seorang diri kadang-kadang serabut juga kan. Masa personal coaching dengan MD pagi tadi rasa lega sangat. Separuh beban rehan hilang. Inilah penyelesaian yang rehan tunggu-tunggu. Lepas ni rehan lebih bersemangat nak share kebaikan Shaklee dan keluarga Shaklee dengan ramai orang.



Banyak sangat input pagi tadi sebenarnya. Dari pagi sampai ke tengahari bawa ke petang rehan masih cuba hadam betul-betul supaya tak salah tafsir apa yang MD katakan. Kadang-kadang hati manusia ni susah terima perubahan. Ambil masa nak bina keyakinan untuk ubah style.

Alhamdulillah lepas rehan sendiri share hasil coaching tadi dengan anak Shaklee rehan, barulah rehan betul-betul jelas dan bersemangat untuk mulakan cabaran baru dalam bisnes yang tak pernah mengecewakan ni. Rehan tau Allah swt dah jawab doa-doa rehan sebelum ni, untuk ditunjukkan jalan supaya dapat perbaiki bisnes Shaklee. Alhamdulillah.

Kesempatan ini rehan nak ajak anda yang mencari produk kesihatan yang diperakui dan diberi jaminan selamat, jemput hubungi rehan untuk rehan bantu. Sambil-sambil mungkin rezeki anda terbuka untuk menjaga pendapatan bersama keluarga S2U juga.

Hubungi rehan ye.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...