"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Bagus Ke Makan Shaklee Masa Mengandung?

Assalamualaikum.

Percaya tak. Pelanggan rehan ni baru pertama kali nak cuba Set Hamil Shaklee. Untuk kandungan anak ke ENAM!

Bukan main-main dik, dah 5 kali mengandung. Kenapa mengandung kali ke-6 pulak akak ni nak try Shaklee? Mesti ada sebab.

Ops sebelum tu. Akak ni bukan je mengandung anak ke-6. Tapi dia juga sekarang stay-at-home mom menguruskan anak yang 5 tu sebab husband dia selalu outstation.

DAN SAMBIL BUAT PHD!!

Kak, gagahnya awak kak. Rehan yang taip ni pun dah terasa letih memikirkan hari-hari akak. Haha.

Jom baca apa kata akak ni:





Ni kali kedua dia repeat beli set hamil. Masa baru hamil dulu dia dah order fullset. Kali ni dia tambah suplemen yang dah habis je. Kalau tak bagus takkan repeat order kan?

Mak-mak mengandung luar sana tak payah fikir jauh sangat. Set hamil shaklee inshaAllah boleh bantu anda dapatkan pengalaman hamil yang seronok. Kurang letih, baby dan ibu gojez dan sihat.

Rehan boleh bantu anda dengan konsultasi percuma. WhatsApp nombor kat bawah ye.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...