"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Promosi Oktober 2016: OmegaGuard.

Assalamualaikum.



Bismillahirrahmanirrahim.
Promosi Oktober 2016 - OmegaGuard

Retail price:
👍 Beli 1 = RM144.46
👍 Beli 2 diskaun 5% = RM273.90
👍 Beli 6 dapat 7 = RM864.96 --> free membership!

Atau daftar ahli dengan bayaran RM80 dan anda layak beli pada harga ahli sepanjang tahun!


Harga Ahli:
😍 Beli 1 = RM115.54
(Jimat RM28.92)

😍 Beli 2 diskaun 5% = RM219.53
(Jimat RM51.37)

😍 Beli 6 dapat 7 = RM693.24
(Free membership bernilai RM80 | Jimat RM171.20 | Dapat cash bonus RM30 +)


❗WAJIB DAFTAR SEKARANG❗
Pendaftar ahli baru pada 1-15 Oktober 2016 dapat PERCUMA:
😱 Lecithin - dengan belian minimum 100uv
😱 SR Vita C - dengan belian minimum 200uv
.
Jangan lepaskan peluang berjimat dan vitamin percuma.
Daftar sekarang.
WA rehan, rehan uruskan sampai selesai.
📲 +60127807365

**********************************************

Gais.
Rehan taktau nak cakap macam mana.
Masa rehan register ahli shaklee dulu, takde free-free vitamin ni tau.
Ko bayar apa, itu jela ko dapat.

La ni manja aihhh.
Baru register ahli boleh dapat free vitamin.
Bukan main-main, free Lecithin dgn SR Vita C.
Huntong laaaa.

Bulan ni siapa makan OmegaGuard please order 6 botol terus.
Pelaburan tau.
Korang beli jugak sebotol-sebotol tiap-tiap bulan nanti.
Invest jela beli 6 botol terus bulan ni sebab Shaklee nak bagi lagi 1 botol free.
Kalau taknak free tu bg sini rehan nak.

Tak cukup fulus nak beli 6 botol?
Beli 2 pun ada diskaun.
Nak guane lagi? Huntong zaman korang banyak jenis offer ada.
Hihi.

Order macam biasa WA rehan +60127807365.
Kalau yg tak biasa tu, jangan pemalu sangat.
Rugi kat badan.

Nah sekarang korang tekan butang share tu ramai-ramai.
Pastu korang save gambar ni, send kat kawan-kawan.
Ajak diorang share beli Omega bulan ni.
Korang jugak yg dapat free ahli + bonus cash tau.
.
Nak tau macam-macam lagi cara nak untung dengan Shaklee, WA rehan +60127807365.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...