"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Tolong! Baby Saya Kena Ruam Susu!

Assalamualaikum.

Hari ni hati banyak senang. Sebab rehan dapat feedback terbaik tentang ruam susu. Sebelum tu jom baca mesej whatsapp akak manis ni dengan rehan semalam.



Ni kisahnya. Semalam rehan dapat mesej daripada akak manis ni. Akak ni customer rehan sejak beberapa tahun. Baru-baru ni akak ni bersalin. Syok la dapat baby baru.

Yang tak syoknya baby baru kena ruam susu pulak. Teruk juga ceritanya sampai baby garu-garu berdarah. Akak manis ni dah tentu dah bawa babynya ke klinik. Tapi makin teruk pula ruamnya lepas sapu krim dari klinik. Mungkin elergik kot.

Jadi akak manis tak tunggu lagi terus mesej rehan nak beli Herbal Blend. Mesti akak ni rajin google sebab tu dia tau Herbal Blend ni bagus untuk masalah ruam susu baby. Sejam kemudian Herbal Blend pun bertukar tangan. Terima kasih Allah swt permudahkan urusan cod malam tadi.

Nah ini pulak mesej petang tadi.
Laju akak manis ni bagi feedback.



Seronok sangat la rehan kalau dapat feedback macam ni. Terasa kepuasan dapat bantu selesaikan masalah akak manis ni. Tak sampai 24 jam ruam susu dah kurang. Baby tidur lena tak tergaru-garu lagi sampai berdarah.

Tak terkira pelanggan rehan yang order Herbal Blend untuk ruam susu anak. Boleh kata punca utama jualan Herbal Blend rehan datang dari maktang-maktang yang tak sampai hati tengok kulit anak beruam.

Kalau nak dapatkan Herbal Blend boleh la contact rehan kat nombor di bawah. Untuk warga Parit Raja dan Batu Pahat boleh juga COD percuma. Kalau bukan warga sini, masih boleh order melalui pos. Tak jadi masalah.

Jumpa lagi dalam lain entri. InshaAllah.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...