"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Promosi November 2016: NutriFeron, Lecithin, Alfalfa Complex.

Assalamualaikum.

Musim hujan-panas-hujan lagi ni, kita senang terjangkit demam selesema dan batuk, kan. Terutamanya anak-anak yg masih kecil.

Shaklee ada produk immune booster iaitu NutriFeron. Nutriferon selamat dimakan oleh dewasa dan kanak-kanak 1 tahun ke atas.

Immune = sistem pertahanan badan melawan penyakit
Booster = penambah kuat


Sepanjang Nov 16 ni, anda boleh dapatkan diskaun 5% dgn belian 2 kotak Nutriferon. Atau kalau anda beli 6 kotak NutriFeron, anda layak dapat 1 kotak lagi secara percuma. Best, kan?

Turut promosi bulan ni, percuma 1 botol jika anda beli 3 botol Alfalfa atau Lecithin. Jimat banyak sangat tau. Lebih 25% boleh jimat, cuma dengan belian 1 set promosi Alfalfa Complex atau Lecithin. Peminat-peminat Alfalfa Complex dan Lecithin confirm nak order banyak set terus, kan? Jangan risau, expiry Alfalfa Complex Julai 2017, Lecithin pulak expire May 2017. Sempat kalau borong 8 botol.

Ops! maaf lupa maklumkan.
Jika anda daftar sbg ahli Shaklee, anda layak membeli pd harga ahli. Jimat lebih 15% lagi. Erm cuba kira sikit. Tadi fah jimat 25%, ni tambah lagi 15%. Ermmm, eh! WOW! Betul-betul mesra poket la promosi kali ni. Hihi.

Masa ni memang masa terbaik untuk jana side income. Shaklee tawarkan banyak peluang untuk jana side income, dengan produk yang dah ternama. Malah ada jaminan daripada Shaklee sendiri produk-produk mereka SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN.

Bagi pengguna Malaysia, jangan was-was sebab suplemen Shaklee yang di pasaran Malaysia disahkan HALAL oleh Islamic Services of America, iaitu badan pengesahan halal yang diiktiraf oleh JAKIM.

Fikir apa lagi tu? Jom dapatkan konsultasi free dari rehan hari ini. Rehan guide cara makan yang betul dan berkesan. Jangan risau ye, kaedah rehan 100% dicadangkan oleh ahli nutrisi Shaklee sendiri.No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...