"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Testimoni Susu Banyak dengan Alfalfa Shaklee.

Assalamualaikum.

Rehan ni banyak dapat testimoni tau. Tapi tak sempat sangat nak share semuanya. Tapi baru-baru ni rehan dapat testimoni yang buat rehan senyum lebar.

Jom baca.


Akak ni kawan FB rehan, dulu sama-sama jual baju kurung cotton. Kemudian akak tu stop jual, rehan pulak pause jual baju kurung sebab fokus kat Shaklee. Tapi kami terus berkawan kat FB. Raya tahun lepas kalau tak silap rehan, akak ni sempat singgah rumah rehan kat Batu Pahat. Kebetulan akak tu hadir kenduri kat kawasan ni.

Baru-baru ni akak manis ni selamat lahirkan anak ketiga. Alhamdulillah seronok rehan kalau kawan-kawan bersalin. Akak ni dulu pernah guna Shaklee tapi dah berhenti. Sekarang akak ni mula makan Shaklee semula, lebih khusus lagi akak ni makan set susu.

Kat atas ni feed back akak tu lepas makan Alfalfa Complex. Seronok kan baca!

Alfalfa Complex memang terbukti berkesan sebagai milkbooster. Masa rehan baru mula-mula kenal Shaklee, rehan pernah la bagi seorang kenalan rehan cuba Alfalfa Complex. Masa tu dia ada masalah susu kurang. Kenalan rehan ni bagi feedback yang sangat amazing tau. Nak tau apa?

Well kenalan rehan ni agak skeptikal orangnya. Dia tak makan suplemen. Masa mula-mula bagi dia try Alfalfa Complex ni rehan tak yakin dia makan ke tak. Haha. Masa tu rehan suggest makan 4-6 biji je sehari (sebab rehan tau dia skeptik). Rupanya kenalan rehan ni makan 1 biji je pagi. Hahah adoi.

Tapi tak sampai seminggu dia mesej rehan semula. Katanya susu bertambah. Dia makan 1 biji Alfalfa lepas breakfast, bila pam pagi biasa je dalam 1 oz. Tapi bila pam tengahari, boleh dapat 3 oz, walaupun biasanya cuma dapat 1 oz je. Bagus, kan?

Jadi mak-mak kalau rasa ada masalah susu kurang tak salah kalau cuba Alfalfa Complex. Sebotol cuma RM57 je tau. Suplemen jenama antarabangsa, ada jaminan selamat dan berkesan. Mana nak dapat harga macam ni jenama lain.

Tapi kalau rasa nak lebih jimat, beli 1 set 3 botol terus, boleh dapat EXTRA 1 BOTOL PERCUMA je. Offer ni valid sepanjang November 2016 tau.

Hubungi rehan, inshaAllah rehan bagi konsultasi eksklusif kepada pelanggan rehan shj. Contact nombor bawah ni ye.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...