"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Testimoni Collagen Powder untuk Parut Jerawat.

Assalamualaikum.



1 Disember lepas rehan baru je cod Collagen Powder & ESP kat akak manis ni.
Hari ni dia order lg 3 kotak.

Akak ni usianya 37 tahun. Kat muka dia ada parut-parut lama bekas jerawat sebelum kahwin dulu. Sebab tu akak ni nak makan Collagen Powder, nak baikpulih kulit wajah. Katanya persediaan untuk masuk ke 4 series. Hehe.

Baca sendiri apa kata akak ni. Baru makan 3 sachet Collagen Powdee dah fall in love. Nampak parut-parut jerawat dah makin pudar tau.

Sebab tu bila tau je bulan ni promosi Collagen, terus akak ni order 3 kotak. Setiap hari dia makan, taknak miss langsung. Lagi untung order 2 kotak sebab dpt diskaun 5%.

Kalau nak dapatkan Collagen Powder, boleh WA rehan sekarang untuk order dan rundingan produk. InshaAllah rehan akan guide anda dengan cara makan yg betul dan berkesan.

Promosi Disember 2016: Shaklee Collagen Powder.

Assalamualaikum.

Biasa tak dengan situasi ni:

Tiap-tiap hari belek muka depan cermin. Tenung garis halus keliling mata. Jeragat bertompok. Pori terbuka. Lepas tu mula la monyok pergi kerja. Bedak tebal sikit konon nak sembunyikan warna kulit tak sekata.

Tuan puan, merawat kulit biar dari dalam. Bukan sembunyikan tp pulihkan. Cuma 1 sachet sehari. Dijamin masalah kulit anda selesai dgn 8 kotak SCP shj.

*Jaminan oleh Shaklee

Kolagen juga bagus utk kesihatan sendi. Jika anda pernah mengalami ACL atau sakit sendi yg berpanjangan, mungkin produk ini utk anda.

❗Dapatkan 7 kotak SCP pada harga 6 kotak shj❗

Hubungi kami utk khidmat rundingan dan pembelian.

👫 Noraihan Qusyairi
🆔 921922
💻 www.noraihanqusyairi.com




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...