"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Testimoni Collagen Powder untuk Parut Jerawat.

Assalamualaikum.



1 Disember lepas rehan baru je cod Collagen Powder & ESP kat akak manis ni.
Hari ni dia order lg 3 kotak.

Akak ni usianya 37 tahun. Kat muka dia ada parut-parut lama bekas jerawat sebelum kahwin dulu. Sebab tu akak ni nak makan Collagen Powder, nak baikpulih kulit wajah. Katanya persediaan untuk masuk ke 4 series. Hehe.

Baca sendiri apa kata akak ni. Baru makan 3 sachet Collagen Powdee dah fall in love. Nampak parut-parut jerawat dah makin pudar tau.

Sebab tu bila tau je bulan ni promosi Collagen, terus akak ni order 3 kotak. Setiap hari dia makan, taknak miss langsung. Lagi untung order 2 kotak sebab dpt diskaun 5%.

Kalau nak dapatkan Collagen Powder, boleh WA rehan sekarang untuk order dan rundingan produk. InshaAllah rehan akan guide anda dengan cara makan yg betul dan berkesan.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...