"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Shaklee Untuk Sakit Lutut.

Assalamualaikum.

Ayah rehan ni banyak penyakit tau. Yelah, orang umur dah senja. Ayah rehan pulak sejak zaman muda memang tak berapa pentingkan kesihatan. Semua makanan ayah harung je makan. Bila dan tua-tua ni macam-macam la kesannya.

Sejak rehan bergelumang dengan Shaklee, rehan makin menyibuk perihal kesihatan ayah. Ayah rehan ada penyakit darah tinggi, diabetis sikit, dan kolestrol tinggi. Tapi setakat minggu lepas, darah tinggi, diabetis dan kolestrol ayah rehan dah ok sangat-sangat. Setiap kali check-up pun doktor kata terkawal.

Tengok sikit rupa Atuk Salleh. Hensem boleh tahan. Lutut je sakit sikit. Hehe.
Cuma masalahnya ayah rehan ada sakit lutut. Agak teruk jugak sakit lutut ni sebab ayah sampai taknak ikut kami keluar sebab lutut sakit masa jalan. Lagi satu, kalau dah turun tingkat bawah, seharian ayah tak naik tingkat atas sebab tak larat nak naik tangga. Nak tidur malam nanti baru ayah naik tingkat atas.

Awalnya rehan cuma bagi ayah makan AJHT je. Botol pertama habis, ayah minta botol kedua pula. Ini sangat ajaib. Sebab ayah rehan dah makan banyak sangat ubat untuk sakit darah tinggi, diabetis dan kolestrol, jadi ayah memang taknak makan ubat lagi. Tapi bila ayah minta botol kedua tu, rehan tanyalah ok ke tak makan AJHT.

Ayah kata, Alhamdulillah rasa sakit lutut ayah berkurang. Sehari tu boleh la naik turun tanggan 3-4 kali. Cuma ayah malas nak makan AJHT ni sebab telan pil lagi. Dah banyak sangat pil yang ayah telan.

Alhamdulillah, rezeki rehan Allah swt salurkan melalui bonus Shaklee bulanan, rehan mampu bekalkan ayah dengan VIVIX. Kali pertama ayah makan VIVIX, ayah nampak berseri-seri. Baru botol pertama!

Rehan perhatikan, ayah lebih ceria. Bila kami berborak adik beradik, ayah rajin mencelah sama. Sebelum ni ayah kerap tidur, duduk diam dan nampak letih. Tapi sekarang ayah nampak segar dan bertenaga. Kalau kami ajak keluar makan atau berjalan pun ayah rajin ikut.

Yang lebih best, ayah kata sakit lutut dah tak ada. Bukan kurang, tapi hilang terus. Yang ni yang ayah paling suka. Setiap kali ayah nampak batang hidung penyek rehan ni, mesti ayah cakap sakit lutut dah tak ada langsung. Bila rehan bagitau nak orderkan VIVIX untuk ayah, selalu ayah mengelak kononnya taknak susahkan anak. Tapi bila tanya lagi sekali, mesti ayah jawab: Boleh jugaklah. Haha. Malu-malu kucing pulak Atuk Salleh ni. Hihi.

Jadi kalau awak-awak ada mak ayah (atau diri sendiri) yang sakit-sakit lutut tak baik-baik tu, jemput-jemputlah cuba VIVIX. VIVIX ni suplemen terbaik daripada Shaklee. Kalau nak body age belasan tahun, makan la VIVIX ni selalu. Gerenti awet muda. Hihi.

BELI 1 BOTOL VIVIX

BELI 2 BOTOL VIVIX DAN FREE MEMBERSHIP SHAKLEE

Ada apa-apa pertanyaan boleh hubungi rehan tanpa segan silu ye. Kalau beli dari rehan, anda layak terima konsultasi percuma, lebih banyak penjimatan dan panduan cara makan suplemen yang betul. Juga dapat jemputan istimewa ke secret group exclusive untuk pengguna Shaklee. Boleh hubungi rehan seperti contact di bawah ye.


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...