"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Promosi Mac 2017: Energy for Life Set, Daily Essential Set, Vitalea For Children.

Assalamualaikum.


Rehan suka betul kalau nak cerita pasal promosi bulanan. Sebab setiap bulan ada je surprise tau daripada Shaklee. Lately ni banyak surprise merchandise. Memang semangat tertunggu-tunggu apa merchandise baru bulan ni, tazabar nak dapatkan untuk diri sendiri.

Bulan Mac 2017 bulan ulangtahun perkahwinan rehan tau. Seronok sangat la pagi-pagi buka web Shaklee nampak promosi PERCUMA BEG KERTAS 2 unit kalau beli salah satu set ni:

  • Energy for Life - 2 botol VIVIX
  • Daily Essential - ESP, Vitalea, SR Vita C Plus, OmegaGuard


Beli salah satu set di atas, dapat percuma 2 unit beg kertas Creating Healthier Life.
Bukan tu je tau, dengan belian salah satu set tu juga anda layak untuk order MUG EDISI TERHAD Shaklee pada harga RM10.60 sahaja. Kalau nampak orang lain ada mug ni, ketahuilah mereka dah beli salah satu set Energy for Life/Daily Essential.

Selain tu, sepanjang bulan ni juga mak-mak abah-abah boleh dapatkan Vitalea for Children sebanyak 4 botol pada harga 3 botol saja. Macam mana tu? Senang je, beli 3 botol Vitalea for Children, tapi Shaklee bagi 4 botol. Untung ke sangat untung?

Nak dapatkan mana-mana produk Shaklee? Jom dapatkan melalui rehan. Contact rehan melalui nombor kat bawah ni ye.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...