"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Promosi April 2017: Daftar Ahli Shaklee Bulan Ini!

Assalamualaikum.

Promosi Shaklee bagi bulan April 2017 ni special sikit. Bulan ni promosi untuk ahli baru tau. Excited sangat, rehan dulu daftar ahli tak ada promosi macam ni.

Nak tau apa dia?

Ok, bagi sesiapa yang mendaftar sebagai ahli Shaklee bulan April 2017 ni, anda layak untuk beli Shaker Eksklusif Shaklee pada harga RM19.08 sahaja tau (harga retail RM33.90). Dengan syarat ada belian minimum 100uv dalam satu resit. Nah tengok sikit macam mana rupa Shaker Eksklusif Shaklee ni.


Tudia cantik kan? Kalau shaker lain dengan kualiti sama dengan Shaker Eksklusif Shaklee ni, harga mau-mau RM30-RM40 tau.

Jom tengok ciri-ciri terbaik Shaker Eksklusif ni:


  • kapasiti 600ml (20 oz), kalau bancuh ESP penuh satu Shaker ni boleh minum 2 kali.
  • diperbuat daripada Tritan yang tahan lasak, tak mudah kotor, serta bebas BPA
  • penutup lebar, jadi mudah untuk diisi dan dibasuh
  • selamat disimpan dalam freezer dan dibasuh guna mesin pencuci pinggan mangkuk
  • ringan, mudahalih
  • ada lubang jari untuk mudahkan kita pegang
  • design mudah digenggam
  • saiz: 3.23 inci (panjang) x 4.31 inci (lebar) x 8.76 inci (tinggi)
Selain tu, bagi ahli yang mendaftar bulan ni, ada lagi berita baik tau! Anda layak untuk terima starter kit baru daripada Shaklee. Starter kit baru ni lagi kompak, moden dan mesra pengguna. Senang nak faham isi kandungan dan lebih menarik la senang kata.

Tapi starter kit ni tak sampai lagi, jadi siapa yang daftar bermula 1 April 2017, akan dapat starter kit lama dulu. Bila starter kit baru sampai, Shaklee akan bagi starter kit baru pulak. Dapat dua starter kit gitu!


Tu dia, Starter kit baru. Comel je. Senang bawa ke mana-mana. 

Jadi anda-anda tunggu apa lagi? Kalau sebelum ni memang amalkan suplemen, ini masanya untuk bertukar kepada Shaklee, jenama yang telah dibangunkan lebih 100 tahun lepas oleh bapa vitamin, Dr Forest C Shaklee. Dijamin Selamat, Berkesan dan Semulajadi lagi.

Macam mana nak jadi ahli Shaklee? 
Aada dua pilihan sama ada percuma atau berbayar.

Keahlian percuma: dengan minimum purchase 200uv dan ke atas
Keahlian berbayar: bernilai RM79.50 termasuk pos starter kit.

Taktau macam mana nak daftar?
InshaAllah senang je, boleh contact rehan dan rehan akan uruskan semuanya.
Atau boleh juga daftar sendiri melalui link ini: http://www.shaklee.com.my/?joinnow=921922

Ok, rehan harap ramai ambil peluang ini untuk daftar sebagai ahli Shaklee. InshaAllah akan datang rehan akan terangkan benefit jadi ahli Shaklee.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...